Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Brett samarbete om Sverigeresor med buss

Ett 20-tal bussresearrangörer finns på den nya portalen med sina Sverigeresor.

Mot bakgrund av att begränsningarna för resor i Sverige upphör den 13 juni har ett nytt, unikt samarbete etablerats. Ett 20-tal bussresearrangörer tillsammans med Svenska Turistbussföretagen och IT-företaget Travelize har etablerat en portal på nätet för bussresor (och någon tågresa) inom Sverige.

I portalen, allaSverigeresor.se, kan ressugna svenskar hitta ett brett utbud av resor från bussresearrangörer från olika håll i Sverige.

– Det är helt nya typer av resor som nu efterfrågas och tillsammans har vi tagit fram det bästa som finns av turistresor i Sverige, säger Erik Dahlbom på Svenska Turistbussföretagen.

Resorna till de flesta av de drygt 200 unika resmålen presenteras på allaSverigeresor.se sker med turistbuss.

Bland resmålen finns Sápmi, Utö, Inlandsbanan, yogasemester, Islandshäst i Lapplandsfjällen, vandringar i unika miljöer, midnattssolens förtrollande land, Höga Kusten, Visby, Göta Kanal, midsommar i Dalarna, Göteborgs skärgård, Visingsö och mycket mer.

AllaSverigeresor.se är ett samarbete mellan ett 20 tal svenska researrangörer och deras systemleverantör Travelize. Resor med avresor från över 230 orter i Sverige till resmål i Sverige.

– Vår ambition är att resandet ska komma tillbaka till normala nivåer inom överskådlig framtid och vi vill visa på miljöfördelar och bredd i upplevelser i Sverige med turistbuss, säger Anders Lindström på Travelize.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)