Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tidigare SL-chef till Keolis styrelse

Den tidigare SL-chefen Caroline Ottosson är ny i styrelsen för Keolis Sverige.

Den tidigare SL-chefen Caroline Ottosson blir ny ledamot i styrelsen för bussoperatören Keolis Sverige. Hon ingår i Swedavias koncernledning i rollen som affärsenhetschef för anläggningar och system och är även styrelseordförande för Swedavia Real Estate AB samt ledamot i styrelsen för Statens väg- och transportforsknings-institut (VTI) och Swedish Airport Infrastructure AB.

Tidigare har Caroline Ottosson bland annat verkat som chef för trafikförvaltningen Region Stockholm samt haft flera ledande roller på Trafikverket.

– Som en av Sveriges största bussoperatörer har Keolis en central roll i utvecklingen av kollektivtrafiken. Carolines breda erfarenhet och kompetens inom området stärker såväl bolaget som styrelsen säger Keolis ordförande Anders Ehrling.

– Keolis har en viktig roll att fylla i den fortsatta utvecklingen av kollektivtrafiken i Sverige och bidrar till en hållbar samhällsutveckling, frågor som jag tycker är viktiga och intressanta säger Caroline Ottosson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)