Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Marginell ökning för Vy Bus4You

Trots en marginell ökning under hösten ligger Vy Bus4Yous trafik alltjämt avsevärt under samma tid i fjol. Foto: Ulo Maasing.

I samband med skolornas höstlov presenterar expressbussföretaget Vy Bus4You nu ytterligare tider med förlängd tidtabell till och med den 20 december. Fler turer kan komma till förutsatt att efterfrågan finns.

– Vi ser ett fortsatt ökat resande. Dock ska det tilläggas att denna ökning på många sätt är marginell och att vi fortfarande har en lång väg tillbaka i jämförelse med läget för ett år sedan vid denna tid, säger Elvir Rascic, affärsområdeschef på Vy Travel.

Den tidtabell som presenteras i dagsläget är mindre jämfört med förgående år. Men det finns fortsatt en hel del turer att boka, framförallt på linjen mellan Göteborg och Stockholm med stopp i Borås, Jönköping, Linköping och Norrköping, där utvecklingen av turer har varit som bäst.

– Vi följer utvecklingen och beläggningen på våra turer kontinuerligt. Om det finns behov kan vi komma att sätta in extra turer under exempelvis höstlovet då vi vet att fler tenderar att resa då, vilket självklart är väldigt välkommet från vår sida. Vi har lärt oss att ställa om så om fler önskar resa vill vi såklart hjälpa till med det, säger Elvir Rascic.

Under den pågående pandemin har Vy Bus4You arbetat mer flexibelt med tidtabellen, bland annat genom att anpassa den efter externa faktorer såsom öppna och stängda gränser till grannländerna.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)