Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus rekryterar PR-chef för Norden

Kajsa Ekelund, ny PR-chef för FlixBus Norden.

Den internationella expressbussjätten FlixBus har rekryterat Kajsa Ekelund som PR-chef för Norden. Hon kommer närmast från Clarion Hotel. Tidigare i karriären har hon jobbat som seniorkonsult på Prat PR och kommunikationschef på Media Markt. FlixBus börjar nästa år även att köra tåg i Sverige.

– Kajsa tar över efter Jelena Jovanovic som har gått vidare till Clas Ohlson. Vi är glada att ha Kajsa ombord då hon har en gedigen bakgrund inom kommunikationsbranschen och kommer att bli en värdefull tillgång för företaget, säger Peter Ahlgren, vd för FlixBus i Norden.

FlixBus klev in på den svenska marknaden 2017 och blev snabbt en av de ledande aktörerna. Något som påskyndades av förvärvet av Swebus 2018. Sedan dess har bolaget expanderat ytterligare och har idag busstrafik även i Danmark och Norge. Under 2019 blev det även klart att bolaget ska börja köra tåg i Sverige under namnet FlixTrain.

– Min nya roll känns både utvecklande och spännande. Att vi nästa år dessutom kommer att lansera tåg i Sverige är lite av en kommunikationsdröm. Att få vara med från start och lansera en helt ny produkt kommer bli både utmanande och fantastiskt roligt. FlixBus är ett spännande bolag under tillväxt som jag är oerhört glad att få bli en del av, säger Kajsa Ekelund.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)