Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Boris köper Ulla

Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov tillsammans med Patrik Levin, som tillträder som ny vd För Gekås Ullared vid årsskiftet. Foto: Gekås.

En av Sveriges största bussresedestinationer, Gekås i Ullared, ökar kapaciteten för övernattningar. Gekås förvärvar nu Hotell Ulla vid väg 153 i Ullared. ”Här kommer vi att erbjuda övernattning med bra standard till lågpris” säger Gekås vd Boris Lennerhov.

Förvärvet av Hotell Ulla sker samtidigt som Gekås bygger ett nytt shoppinghotell med sju våningar och 154 rum mitt i Ullared.

Från 1 mars 2021 är Gekås Ullared ägare till Hotell Ullöa och kommer göra ett upprustningsarbete både in- och utvändigt. Redan till påsken 2021 räknar Gekås med att öppna hotellet som ligger två kilometer från varuhuset.

– Vi vet att många av våra besökare efterfrågar boende till ett så lågt pris som möjligt. Därför blir detta ett bra komplement till vårt befintliga boende. Sammanlagt kommer vi nu att ha 2 000 bäddar att erbjuda i destinationen, säger Boris Lennerhov.

Nuvarande Hotell Ulla har 61 rum och sammanlagt 220 bäddar. Hälften av rummen har hotellstandard med upp till 4 bäddar och hälften är ekonomirum med 2–6 bäddar och tillgång till dusch och toalett i gemensamma utrymmen. Istället för att bemanna receptionen till sent på kvällen kommer Gekås lansera digital självservice där gästen både kan checka in och öppna sin rumsdörr via mobilen.

– Sammanlagt kommer vi nu att ha 2 000 bäddar att erbjuda i destinationen, säger Boris Lennerhov.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)