Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sverige säljs inte fysiskt i år

Foto: Amanda Westerbom/imagebank.sweden.se.

Den återkommande svenska workshopen för internationella researrangörer, Swedish Workshop, ställs in i fysisk form. Arrangemanget, som är en viktig säljkanal för den svenska besöksnäringen, skulle ha ägt rum i april i Falun, men ersätts nu av ett digitalt evenemang den 20 – 23 april.

Visit Dalarna och Visit Sweden står som värdar för Swedish Workshop, men den fysiska upplagan av evenemanget flyttas nu fram till maj nästa år på grund av covid-19-pandemin och dess konsekvenser med bland annat mötes- och reserestriktioner.

– Konceptet och programmet är mer eller mindre klart sen de tidigare förberedelserna. Vi har en löpande dialog med Visit Sweden och efter sommaren fortsätter planeringen av konkreta aktiviteter och åtgärder som ska leda fram till den första fysiska Swedish Workshop efter pandemin, säger Tatjana Summermatter, projektledare på Visit Dalarna, i ett pressmeddelande.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)