Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Visit Swedens vd går

Ewa Lagerqvist lämnar vd-posten på Visit Sweden. Foto: Marie-Therese Karlberg.

Efter närmare fyra år som vd för Sveriges marknadsföringsbolag lämnar Ewa Lagerqvist Visit Sweden, meddelade Visit Sweden på tisdagen. Ewa Lagerqvist lämnar sin vd-post under den här månaden och Susanne Andersson, nuvarande vice ordförande i Visit Swedens styrelse, tar över som tillförordnad vd fram tills en ny, långsiktig vd rekryterats.

Hanna Stenholm, idag Chief Officer för Business Support hos Visit Sweden, tillträder som vice vd i Visit Sweden.

– Ewa Lagerqvist har gjort ett fantastiskt jobb med att ställa om Visit Sweden till ett bolag som nu har förutsättningar att utvecklas och växa, men när bolaget nu är på väg in i en ny fas med att omsätta planer och strategier till konkreta aktiviteter är det dags att växla ledarskap, säger Visit Swedens styrelseordförande Karin Johansson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)