Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarma gör comeback i Visby

Flygbussarna återvänder till Visby i sommar. Foto: Ulo Maasing.

Vy Flygbussarna återupptar sin sommartrafik i Visby med start den 13 juni. Förra sommaren ställdes flygbusstrafiken i Visby in på grund av covid-19-pandemin, men i år kommer flygbussarna åter att gå mellan Visby flygplats och Visby hamn.

Trafiken pågår fram till och med söndagen den 15 augusti.

– I takt med en ökad efterfrågan på flygresor så är vi glada att åter kunna erbjuda hållbara, smidiga och prisvärda resor till och från Visby Airport. Vi vet att det är en efterfrågad linje av många gäster som kommer till Gotland på sin sommarsemester, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdeschef på Vy Flygbussarna.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)