Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna återstartar linje till Bromma

Den 12 maj återstartar Vy Flygbussarna linjen mellan Bromma flygplats och Cityterminalen i Stockholm.

Vy Flygbussarna tar nu ett steg åter mot det normala genom att återuppta trafiken mellan Cityterminalen i Stockholm och Bromma Flygplats. Bakgrunden är att efterfrågan på flygresor och därmed även transport till flygplatsen sakta börjar att öka.

Innan covid-19-pandemin bröt ut körde Vy Flygbussarna med frekventa avgångar till landets största flygplatser. Under det senaste året har bussbolaget likt flygbolagen fått anpassa sig till mycket låga resevolymer. I Vy Flygbussarnas fall har det inneburit att de behövt anpassa antalet avgångar på samtliga linjer och i vissa fall pausa några linjer helt.

– Efter en mycket svår period ser vi nu en positiv trend med ökad efterfrågan. I takt med att flygresandet kommer igång ser vi fram emot att starta upp flertalet av våra pausade linjer, samtidigt som vi kommer öka våra avgångar på de linjer vi redan trafikerar, säger Zakaria Abna-Aissa, Affärsområdeschef på Vy Flygbussarna.

Flygbusslinjen till Bromma flygplats från Stockholm City (Cityterminalen), via Fridhemsplan är en av de linjer som under en tid varit pausad. Nu meddelar Vy Flygbussarna att de öppnar upp linjen igen med start den 12 maj.

Avgångarna är anpassade efter flygbolaget BRA och Brussels Airlines ankomster och avgångar.

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)