Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Comeback för transportmässa

Transport 2021 hålls i Herning, Danmark, den 16 – 18 september.

Den stora danska buss- och lastbilsmässan Transport 2021 återkommer nu som en av de första branschmässorna i Europa efter covid-19-pandemins utbrott. Transport 2021 hålls i Messecenter Herning den 16 – 18 september och är Skandinaviens största inomhusmässa för hela transportbranschen.

Arrangörerna utlovar att besökare kommer att få se det senaste inom transporter, bussar, tunga och lätta lastbilar, släpvagnar, påbyggnader, it, service, verkstadsutrustningar, däck och tillbehör.

– Mer än 275 utställare har redan bokat en monter, vilket gör den till en av de största transportmässorna med mer än 80 000 kvadratmeter inomhusutställningsutrymme. Generellt sett känner vi en stor efterfrågan på det personliga mötet, så vi ser väldigt mycket fram emot att bilda ramen för detta i september, säger Lars Meedom, försäljningsansvarig på Transportmässan som är inställd på en rekordmässa.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)