Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny kommersiell direktör för Vy Bus4You

Zakaria Abna-Aissa, ny kommersiell direktör vid Vy Bus4You.

Bussföretaget Vy Bus4You har utsett ny kommersiell direktör. Det är Zakaria Abna-Aissa som efter sommaren tillträder som kommersiell direktör för varumärkena Vy Bus4You och Vy Flygbussarna. Han efterträder Robert Nyberg som har utsetts till vd för Vy Buss med ett övergripande ansvar för både den upphandlade och den kommersiella trafiken inom Vy i Sverige.

– Vi är glada att det blir Zakaria Abna-Aissa som från och med den 16 augusti tar över rollen som kommersiell direktör för varumärkena Vy Bus4You och Vy Flygbussarna. En intern rekrytering vilket känns helt rätt baserat på hans långa erfarenhet från branschen och egenskap av att leda ett varumärke med mycket hög kundnöjdhet då han idag är verksam som affärsområdeschef för Vy Flygbussarna, säger Robert Nyberg.

– Det känns väldigt spännande att få fortsätta leda utvecklingen av både Vy Flygbussarna och Vy Bus4You framöver, två mycket starka varumärken med gästen i fokus. Vi ser nu fram emot att välkomna ännu fler gäster framöver till våra nya och moderna bussar, säger Zakaria Abna-Aissa.

Framtidstron i Vy Bus4You är stor med både nationella och internationella restriktioner som lättas upp allt mer och mer.

– För Vy Bus4You:s del ser vi en stark och positiv effekt av lättade restriktioner till våra grannländer. Redan nu i sommar har vi exempelvis öppnat upp trafik till våra hållplatser i Danmark, Köpenhamn och Kastrup igen samt utökat våra avgångar till och från Norge. Vi har god tro att det ökade intresset för att resa kommer fortsätta på samma sätt som vi sett under våren. Det känns extra bra att kunna välkomna både tidigare och nya gäster till Vy Bus4you:s populära koncept med ännu högre komfort och möjlighet att boka singelsäte ombord, säger Zakaria Abna-Aissa.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)