Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Volymrabatt på enkelbiljetter i Skåne

Skånetrafiken inför rabatterade enkelbiljetter för att möta ett ändrat resande efter pandemin. Foto: Skånetrafiken.

För att möta nya resandemönster efter pandemin arbetar kollektivtrafiken på olika håll med nya biljetter. Idag, torsdag, lanserar Skånetrafiken en ny biljett som ger rabatt på enkelbiljetter för kunder som köper tio enkla resor. Samtliga tio resor ska göras inom 90 dagar från köpet. Från Skånetrafiken framhåller man att biljetten är en del i arbetet för att få skåningarna att börja resa kollektivt igen och blir ett alternativ för den som reser kollektivt då och då.

Pandemin har gjort att många skåningar har börjat resa på andra sätt vilket har skapat ett behov av nya sorters biljetter.

– På sistone har vi sett att försäljningen av enkelbiljetter har ökat. Därför känns det bra att kunna erbjuda den som regelbundet köper enkelbiljetter en rabatt. Det är viktigt att vi fortsätter att vara lyhörda för kundernas behov nu när allt börjar återgå mer till det normala, säger Pernilla Lyberg, chef för försäljning och marknad på Skånetrafiken.

Den som köper 10 enkla får fem procent rabatt på ett paket med 10 enkelbiljetter som kan användas inom 90 dagar från köpet. Biljetten kan köpas både i Skånetrafikens app och kopplas till ett reskort.

För den som reser ofta är det fortsatt 30-dagarsbiljetten eller flex 10/30-dagarsbiljetten som är mest prisvärda.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)