Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Full fart för Skellefteås hockeybussar

Nu rullar Skellefteås hockeybussar åter för fullt. Foto: Skellefteå Buss.

Ishockey är stort i Skellefteå. Mycket stort. Med hävda publikrestriktioner är Skellefteå AIK:s fans tillbaka i full styrka på läktarna i Skellefteå Kraft Arena. Nu gör även hockeybussarna comeback fullt ut, vilket gör att samtliga sju linjer nu trafikeras rapporterar Skellefteå Buss.

– Det är roligt att publiken är tillbaka och för oss är det viktigt att alla får enkel och hållbar tillgång till livehockey, oavsett var du bor i kommunen. Nu hoppas vi att så många som möjligt åker med hockeybussarna, så att vi kan fortsätta erbjuda den här möjligheten, säger Skellefteå buss vd Marie Larsson.

– Vi vet sedan tidigare att hockeybussarna är populära eftersom det är ett enkelt och tryggt sätt att ta sig till och från matcherna, samtidigt som själva bussresan blir en del av uppladdningen tillsammans med andra fans.

För att hålla hockeybussarna igång behövs sponsorer som gör att biljettpriserna kan hållas nere.

– Eftersom det handlar om kvällar och helger är det en relativt kostsam tjänst. För att kunna hålla rätt prisnivå vill vi hitta samarbetspartners som ser värdet av den exponering de får genom att sponsra hockeybussarna. Gärna i ytterområdena, eftersom det är där fyra av sju linjer är trafikerade, säger Håkan Billing, marknads- och försäljningschef hos Skellefteå AIK.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)