Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vy Bus4You blickar mot våren

Vy Bus4You utökar trafiken till Oslo från bl a Stockholm och Arlanda. Foto: Ulo Maasing.

Steg för steg går resebranschen mot en normalisering. Det gör att expressbussföretaget Vy Bus4You nu blickar framåt mot våren i spåren av släppta restriktioner, möjligheter att resa över landsgränser och en stadig efterfrågan.

– Vi har sett hur intresset för bussresor har ökat efter sommaren. Det känns därför bra att vi nu kan släppa en tidtabell som gäller under en längre period, då vi vet att det är mycket efterfrågat av våra gäster, säger Elvir Rascic, affärsområdeschef på Vy Bus4You.

Tidigare har det varit möjligt att boka resor fram till mitten av december med företaget. Nu förlänger företaget tidtabellen till den 10 april och utökar trafiken på flera linjer.

– Från och med den 19 december har vi utökat med ännu fler avgångar på våra linjer Oslo–Köpenhamn samt Oslo–Stockholm/Arlanda flygplats. Exempelvis har vi utökat till minst åtta avgångar till Oslo från Göteborg, säger Elvir Rascic.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)