Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss- och gruppresemässa som planerat

RDA-mässan i Köln äger rum den 26-27 april. Bild: Ulo Maasing.

Normaliseringen går framåt steg för steg. Efter två år med inställda och uppskjutna mässor över hela världen står det nu klart att Europas största specialmässa för buss- och gruppresor, RDA-mässan i Köln, som planerat kommer att äga rum den 26 och 27 april. Det beslutade ledningen för branschorganisationen RDA på fredagen.

Det har tidigare rått en osäkerhet om mässan med anledning av den snabba spridningen av omikronvarianten, men nu är mässdagarna alltså definitivt klubbade.

Arrangörerna räknar med 200 internationella utställare från tolv europeiska länder och 1 000 fackbesökare. Det tema som är i fokus för mässan är återstarten för buss- och gruppturismen efter covid-19-pandemin.

RDA-mässan har hållits årligen sedan 1975 och hålls i hall 9 på Kölnmässan. Organisationen bakom mässan, RDA (Internationaler Bustouristik Verband) etablerades 1951 och har idag cirka 3 000 medlemmar.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)