Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ticket blir återförsäljare av Solresor

Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss samt Solresor. Foto: Rolfs Flyg & Buss.

Resebyråkedjan Ticket blir återförsäljare för Solresor. Sedan 2020 är Solresor en del av Rolfs Travel Group med landets största gruppresearrangör, Rolfs Flyg & Buss. Ticket har tidigare varit återförsäljare för Solresor, men samarbetet mellan de båda företagen avbröts 2016.

– Vårt utbud av resmål och hotell växer stadigt och Solresor har som mål att bli en av Sveriges största arrangörer av klassiska sol- och badresor. Jag är oerhört glad att Ticket vill erbjuda Solresor i sitt utbud, säger Emanuel Karlsson, VD för Solresor och Rolfs Flyg & Buss.

– Vi är även glada över att kunna bredda vårt samarbete med Rolfs Flyg & Buss till att nu omfatta både gruppresor och sol- och badresor, säger Mirja Epäilys, Produktchef på Ticket.

Sedan Solresors nystart 2020 som svenskägd researrangör har försäljningen varit begränsad till digitala försäljningskanaler. Genom samarbetet med Ticket, som har 49 butiker i landet, blir utbudet av resor också tillgängligt i fler kanaler. Solresor erbjuder 60 destinationer i femton länder.

Rolfs Flyg & Buss är Sveriges största gruppresearrangör med resor såväl inom Europa som långväga resmål till Amerika och Asien. Varje år arrangeras över 3 500 gruppresor för över 120 000 resenärer till 400 olika destinationer.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)