Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Go-Ahead värvar välkänd bussprofil

Marcus Gunnarsson till Go-Ahead Nordic. Foto: Go-Ahead Nordic.

Kollektivtrafik-operatören Go-Ahead Nordic, som nyligen köpte Flexbuss Sverige, har engagerat Marcus Gunnarsson. Han har tidigare bland annat varit försäljningschef Fleet vid EvoBus Sverige, det vill säga för Mercedes-Benz och Setra bussar. Han kommer att vara placerad på Go-Aheads nordiska huvudkontor i Malmö.

Marcus Gunnarsson börjar som konsult på Go-Ahead Nordic den 25 april och kommer att arbeta med utveckling av affärsplaner, anbudsarbete och integrering av verksamheterna i Go-Ahead Nordic och Flexbuss AB. Sedan 2020 driver han sitt eget konsultföretag.

– Jag ser verkligen fram mot att få arbeta med både Go-Ahead och Flexbuss. Den tillväxtresa som Flexbuss har gjort är mycket imponerande och det ska bli väldigt kul att få vara en del i att bygga vidare på den framgången tillsammans med all den kunskap och de synergier som finns via Go-Ahead, säger Marcus Gunnarsson.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)