Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny Europachef för Transdev

Antoine Grange, ny vd för Transdev Europa. Foto: Transdev.

Persontrafikjätten Transdev får ny Europachef. Transdevs koncernchef Thierry Mallet har utsett fransmannen Antoine Grange till vd för Transdev Europa från den 19 april. Antoine Grange får ansvaret för Transdev Groupes europeiska verksamhet utanför Frankrike och Tyskland.

Antoine Grange är 52 år och kommer att ha det övergripande ansvaret för Transdevs verksamhet i Nederländerna, Sverige, Storbritannien, Irland, Spanien, Portugal, Tjeckien, Slovakien och Marocko. Tillsammans med vd:arna i respektive land (i Sverige Anna Höjer) är Granges huvuduppgift att utveckla en prestations- och tillväxtorienterad strategi för Transdevs verksamhet, uppger Transdev.

Taggat som:

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)