Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny mobilitetsmässa i Stockholm nästa år

En ny mässa för mobilitet i städer har premiär i Stockholm i maj nästa år.

Nästa år lanseras en ny mobilitetsmässa i Stockholm, Nordic Mobility Conference & Expo 2023. Det är ett nytt nordiskt evenemang med fokus på nya hållbara urbana mobilitetsmodeller, från kollektivtrafik till mikromobilitet.

Nordic Mobility Conference & Expo syftar enligt arrangörerna till att ta itu med de framtida utmaningar som utvecklingen av mobilitet i städer står inför de kommande åren. Arrangörerna bedömer att det handlar om en jättemarknad, värd 60 000 miljoner euro år 2027.

Nordic Mobility Conference & Expo omfattar seminarier, nordisk konferens och mässa och arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 3-4 Maj 2023.

Fokus ligger på aktuella mobilitetsområden som mikromobilitet, aktiv mobilitet och det offentliga området, smarta transporter, kollektivtrafik, mobilitetsleverantörer, bil- och fordonsindustrin, last mile-logistik, smarta infrastrukturer, energiomställningen och digitalisering.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)