Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tar hem upphandling av digitala skyltar

Trivector ska leverera infoskyltar till Västtrafik. Bild: Trivector.

Lundabaserade företaget Trivector har vunnit en stor upphandling av digitala skyltar som Västtrafik har genomfört. Det avtal som Trivector har tagit hem täcker allt från digitala skyltar i väderskydd på hållplatser till större presentationsenheter som placeras på resecentra och i stationsmiljö, såväl inomhus- som utomhus. Detta är den andra stora upphandlingen som Trivector System vinner den senaste tiden.

Upphandlingen gäller enheter för såväl inom- som utomhusbruk på stationer, resecentra och större busshållplatser. Enheterna kommer ge Västtrafik nya möjligheter både vad gäller prestanda i visningen samt automatisk anpassning av ljusstyrka för att minska energiåtgången.

– Trivector System har varit leverantör till Västtrafik under många år och det nya avtalet bekräftar vår konkurrenskraft avseende pris och kvalitet för digitala skyltlösningar till trafikantinformation, säger Trivector Systems vice VD Niklas Unnhem.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)