Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Höstlovet skapar högtryck för expressbussar

Vy bus4you räknar med högtryck under höstlovet. Foto: Ulo Maasing.

Skolornas höstlov närmar sig och mycket tyder på att det i år åter blir en storhelg för expressbuss-branschen. En av de stora aktörerna i branschen, Vy bus4you sätter således in extraturer på samtliga sina linjer.

– Hittills har vi sett en stor efterfrågan på biljettförsäljningen för de dagar som infaller i samband med höstlovet. Högst tryck är det mellan den 28–30 oktober samt 4–6 november. Vi har lagt in extrainsatta turer under dessa dagar för att täcka behovet, säger Elvir Rascic, försäljningschef Vy buss kommersiella avdelning.

Även när det gäller julhelgen räknar Vy bus4you med ett högt tryck. Eftersom det i år inte finns några klämdagar vid julhelgen bedömer företaget att restrycket blir mycket stort vissa specifika dagar.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)