Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

VD-skifte hos Solaris Sverige

David Tyrenius tar över som tillförordnad vd för Solaris Sverige. Foto: Ulo Maasing.

Solaris Sverige, med huvudkontor i Malmö, får vid månadsskiftet ny vd. Företagets nuvarande försäljningschef David Tyrenius tar då över som tillförordnad vd i företaget i samband med att den nuvarande vd:n Robert Schneider lämnar företaget.

David Tyrenius är 52 år och kom till Solaris Sverige i september 2018. Han har en universitetsutbildning inom ekonomi och juridik. Han har sedan 1999 arbetat med kvalificerad affärsutveckling inom bland annat rekryterings- och motorbranscherna, senat inom trailer-, buss- och lastbilsbranschen.

Han har bland annat varit regionchef med ansvar för Svensk Autorekrytering i region Syd och Väst med nischad rekrytering inom motorbranschen. Samtidigt har han byggt ett brett nätverk inom motorbranschen.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)