Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Comeback för RK:s TUR

RK:s TUYR har blivit en samlingspunkt för bussrese3branschen. Nästa år är det dags igen. Foto: RK Travel Group.

När TUR-mässan i Göteborg las ner startade buss- och gruppresegrossisten RK Travel Group sin egen TUR-mässa år 2015. Den blev snabbt en träffpunkt för stora delar av bussresebranschen. Men i och med covid-19-pandemin fick arrangemanget ställas in 2020 med bara några dagars varsel. Nu är det dags för comeback.

– Många har frågat och vi har lyssnat, säger RK Travel Groups vd Göran Grell.

– Vi har alltid värnat om det personliga mötet med kunder och partners och egentligen velat göra det här tidigare, men vi måste också ha resurserna och glädjen. Nu, äntligen, känner vi att vi är där.

Som tidigare genomförs RK:s TUR i företagets lokaler i Göteborg och består av tre delar: gruppresemässa, seminarier och fest. Datum är torsdag 23 mars 2023.

– Med konceptet förenar vi affärsnytta och nöje. Vi vill erbjuda utveckling och inspiration, samtidigt som vi delar ut Guldbussen och har kul ihop. Inte minst det sista behövs i branschen efter allt slit som pandemin inneburit, säger Göran Grell.

Festen i anslutning till mässan och seminarierna har ett tema – men vilket det blir har inte avslöjats.

– Det är bara projektansvariga hos oss som vet, inte ens jag. Men det blir party och glädje, det vågar jag lova, säger Göran Grell.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)