Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bergkvarabuss i samarbete med tredje högsta serien

Bergkvarabuss och Ettanfotboll med 32 fotbollsklubbar har tecknat ett centralt avtal om sponsorskap och miljövänliga bussresor. Foto: Ulo Maasing.

Föreningen Ettanfotboll har tecknat ett centralt avtal med Bergkvarabuss. Avtalet innebär att föreningarna i Ettan, som är den tredje högsta serien i svensk fotboll, får möjlighet att ha Bergkvarabuss som sponsor. Syftet från Ettanfotbolls sida är att ”ge organisationens medlemsföreningar rejält bättre förutsättningar att resa på ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart sätt”, uppger Ettanfotboll.

Föreningen pekar på att kostnaderna för bortaresor är en av de mest betungande posterna för många av föreningarna i Ettan. På samma sätt som resorna står för stora ekonomiska utgifter står de också för en stor del av det klimatavtryck som Ettanföreningarna skapar.

Föreningen Ettanfotboll är en intresseorganisation för de 32 klubbarna i Division 1.

– Bergkvarabuss är ett av Sveriges största bussbolag. Bergkvarabuss är också en drivande aktör gällande klimatsmarta drivmedel och ledande i sitt säkerhetsarbete. Vi är mycket glada och nöjda med att kunna erbjuda Ettans föreningar denna möjlighet att arbeta tillsammans med Bergkvarabuss, säger Ettanfotbolls ordförande Johan Englund.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)