Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Västanhede kör Fotbollssverige

En av Västanhedes specialstrajpade bussr för Svenska Fotbollförbundet. Foto: SvFF.

Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Västanhede om transporter av de svenska fotbollslandslagen samt om arrangemang runt fotbollen i Sverige. Avtalet sträcker sig under åren 2023 – 2025 och innebär att Västanhede blir officiell bussleverantör till Svenska Fotbollförbundet, SvFF. Samarbetet innebär att bland annat blir möjligt att paketera en helhetslösning där matchbiljetter med busstransporter till hemmalandskamperna för såväl herr- som damlandslaget.

I anslutning till herr- och damlandslagens hemmalandskamper står två specialdesignade bussar till landslagens förfogande. Parterna uppger att de även avser att hitta bra transportlösningar för ungdomslandskamper och övriga evenemang som Fotbollförbundet arrangerar i Sverige.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Fotbollförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera landslagen i våra fina profilerade bussar. Utöver landslagens transporter så kommer vi också att vända oss till distrikten och dess verksamheter samt paketera resor till landslagens fotbollsmatcher i och utanför Sverige, säger Tomas Ramsell, vd för Västanhede.

– Detta samarbete ger oss också ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver.

– Vi är glada över att ha hittat ett samarbete med Västanhede, som redan har stor erfarenhet från samarbeten med andra stora idrotter i Sverige. Den erfarenheten och förståelsen för hur viktigt det är med rutiner och flexibilitet under en landslagssamling har redan Västanhede och det ska bli väldigt kul att stifta närmare bekantskap med varandra under kommande samlingar, säger Helena Taube Rehnmark, försäljnings- och marknadschef hos Svenska Fotbollförbundet.

– Utöver transporter av våra landslag ser vi även en stor utvecklingspotential i tillgängligheten att erbjuda vår fotbollspublik utanför Mälardalen och Göteborg en helhetslösning med matchbiljett och busstransporter till våra hemmalandskamper.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)