Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis internationella chef har gått bort

Bernard Tabary, chef för Keolis internationella verksamhet, avled hastigt på söndagsmorgonen. Foto: Ulo Maasing.

En av de ledande personerna inom europeisk och global kollektivtrafik har gått bort. Bernard Tabary, vd för kollektivtrafikjätten Keolis Groups internationella verksamhet, avled hastigt på söndagen meddelar Keolis. Han var verksam i Keolis Group sedan 2005 då han fick ansvaret för Keolis´ verksamhet i östra Frankrike och i Ile-de-France, det vill säga Parisregionen.

År 2007 utnämndes Tabary till vd för Keolis i Lyon, Frankrike och 2011 utsågs han till chef för Keolis´omfattande internationella verksamhet, en post som han innehade vid sin död på söndagsmorgonen. Nyligen valdes han också in i styrelsen för den internationella kollektivtrafikunionen UITP.

– Bernard var synnerligen uppskattad av våra kollegor, partners och kunder med vilka han arbetade oförtröttligt världen över. Känd för sin entusiasm för kollektivtrafik och sina djupa kunskaper om branschen präglades Bernard också av sin extraordinära energi och mänsklighet, säger Ange Debon, ordförande och vd för Keolis Group.

Taggat som: ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)