Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Stromma storrekryterar inför turistsäsongen

Sightseeingföretaget Stromma ska rekrytera 800 medarbetare inför turistsäsongen. Foto: Ulo Maasing.

Det stora sightseeingföretaget Stromma, välkänt med bland annat sina hop-on-hop-offbusssar rekryterar nu omkring 800 medarbetare inför den kommande säsongen, allt ifrån guider och kökspersonal, till busschaufförer och befälhavare på båtar. Företaget uppger att man ännu inte har känt av någon lågkonjunktur och att bokningarna istället är högre än i fjol.

– Vi ser ett oväntat högt bokningstryck i våra verksamheter. Jämfört med förra året är det 15 – 20 procent högre försäljning. De svårare ekonomiska tiderna verkar inte ha fått svenskarna att dra ner på upplevelsekontot, säger Peter Henricson som är Sverigechef på Stromma.

I Stockholm ska Stromma rekrytera 650 personer och i Göteborg 150 personer.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)