Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussträff i Ullared

Ullared blir träffpunkt för bussresebranschen. Foto: Jesper Mohlin.

Ullared är ett av de stora bussresemålen i Sverige. I november blir det också platsen för Svenska Turistbussföretagens årliga Buss & Resemarknad. Arrangemanget hölls senast i Jönköping i augusti förra året.

Till skillnad från de två första buss- och resemarknaderna som har hållits sommartid äger årets arrangemang rum under senhösten, närmare bestämt den 14 november. Marknaden kommer att ha öppet mellan klocka 11 och 19 och avslutas med mingelbuffé och underhållning klocka 19 – 23.

Fjolårets Buss- och Resemarknad hölls i Jönköping och premiären ägde rum sommaren 2021 i Lundsbrunn. Båda gångerna ägde arrangemanget rum i augusti, men nu har alltså arrangörerna valt att senarelägga det.

 

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)