Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Västanhede kör friidrottare

Tomas Ramsell, vd och ägare Västanhede och Kajsa Bergqvist, förbundskapten för Sveriges friidrottslandslag.  Foto: Västanhede.

Avestabaserade bussföretaget Västanhede blir ny bussleverantör åt Svensk Friidrott. Därmed utökar Västanhede sitt samarbete med olika idrotter. Sedan tidigare har företaget samarbeten med bland andra Svenska Fotbollförbundet, Svenska ishockeyförbundet, Svenska Innebandyförbundet och ett stort antal klubbar och föreningar upp till elitnivå.

– Resa, och inte minst busstransporter, är en viktig betydande del för vår verksamhet och vid våra evenemang. Västanhede har en lång erfarenhet av att ombesörja resor för både förbund och föreningar. De har även ett stort socialt engagemang för ungdomar och hållbarhetsfrågor, ett engagemang som vi också värderar och delar, säger Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott.

– I och med friidrotten så fyller vi på med sommarinriktad idrott, vi breddar oss och kan nå fler föreningar och flera sporter, säger Carl Henrik Söderlind, affärsutvecklare på Västanhede.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Friidrottsförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera atleterna i vår fina profilerade Friidrottsbuss. Samarbetet ger oss även ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver, Tomas Ramsell, vd och ägare till Västanhede.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)