Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hallandstrafiken hyllar kärlek med pusshållplats

Pusshållplats i Halmstad. Foto: Hallandstrafiken.

I samband med att festivalen Halmstad Pride äger rum på lördagen har Hallandstrafiken förvandlat en av sina hållplatser till en pusshållplats i regnbågens färger. Under dagen prideflaggas också stadsbussarna i Halmstad.

– I kollektivtrafiken är alla välkomna och alla ska känna sig trygga när de reser med oss. Det är därför viktigt för oss att uppmärksamma pridefestivalen och allas rätt att vara den de är och älska den de vill, säger Yasmine Möllerström Henstam Kommunikationschef på Hallandstrafiken.

– För oss på Hallandstrafiken är det viktigt att förebygga och motverka all form av diskriminering. Som en del av Region Halland arbetar vi för att alla, oavsett sexuell läggning, könsidentitet, könsuttryck, kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning eller ålder, ska känna sig välkomna.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)