Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kör hundratals bussar till Ullared

Bussresearrangören Rolfs Flyg & Buss hoppas i januari kunna köra hundratals bussresor till Gekås i Ullared. Foto: Rolfs Flyg & Busss.

Bussresearrangören Rolfs Flyg & Buss hoppas kunna fylla hundratals bussar till Gekås i Ullared med shoppingsugna resenärer. Under fyra veckor efter nyår arrangerar företaget sina Ullaredsveckor där resenärer kan ansluta från ett 80-tal orter i Syd- och Mellansverige. Förra gången företaget arrangerade Ullaredsveckor hade man cirka 13 000 resenärer.

Ett extremt lågt pris ska locka resenärerna att fylla bussarna: 59 kronor för endagsresor och 395 kronor för tvådagarsresor inklusive hotellövernattning. Avgiften tas enligt företaget ut ”för att bara locka de som behöver handla och förhindra ”onödiga” resor”.

För Rolfs Flyg & Buss handlar resorna också om marknadsföring av företagets övriga resor.

– Vi får samtidigt möjlighet att dela ut vår nya katalog och berätta och visa att gruppresan är en fantastisk reseform som är jättepopulär bland svenskarna, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Förra gången företaget arrangerade sina Ullaredsveckor var 2017. Då hade man cirka 13 000 resenärer och 250 bussresor till Gekås.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)