Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd för Göteborgs Spårvägar

Linda Rudenwall, ny vd för Göteborgs Spårvägar. Foto: Anna Edlund.

Styrelsen för Göteborgs Spårvägar utnämnde på tisdagen Linda Rudenwall till ny vd för företaget. Hon är sedan tidigare anställd i bolaget och har de senaste åren, utöver en roll som tillförordnad vd, haft rollen som avdelningschef för ekonomi och upphandlings-avdelningen.

– Linda Rudenwall har en bred erfarenhet från bland annat ledande positioner inom kommunal sektor och har ett inkluderande ledarskap och en utmärkt förmåga att skapa långsiktiga och värdeskapande relationer. Tillsammans med alla medarbetare kommer hon att kunna fortsätta att utföra och utveckla vårt uppdrag att everera spårvägstrafik med hög kvalitet till göteborgarna, säger Johanna Hector Lund, styrelseordförande för Göteborgs Spårvägar.

Linda Rudenwall tillträder som vd den 1 januari 2024.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få möjligheten och förtroendet att få leda Göteborgs Spårvägar vidare på den uppstartade utvecklingsresan. Vår vision är att erbjuda en hållbar spårvägsresa i världsklass – jag kommer att jobba hårt för att vi ska nå dit, säger Linda Rudenwall.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)