Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Turism och näringsliv samlas i Stockholm

Stockholm bildar ett gemensamt bolag för besöksnärings- och näringslivsutveckling. Foto: Ulo Maasing.

Stockholms stad skapar från nästa år ett samlat destinations- och näringslivsbolag, Stockholm Business Region. Där ska verksamheten i bland annat nuvarande Visit Stockholm ingå, likaså verksamheten i Invest Stockholm.

Stockholm Business Region kommer fortsatt att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksdestination. Staffan Ingvarsson kvarstår som vd för Stockholm Business Region. Caroline Strand som i dag är vd för Visit Stockholm blir vice vd i Stockholm Business Region.

– I en snabbt föränderlig värld måste vi samla resurserna och hitta nya lösningar för att skapa de bästa förutsättningarna för Stockholm. Med Stockholm Business Regions nya bolagsstruktur kommer vi att få en effektivare och mer kraftfull organisation för att gemensamt med näringslivet verka för en ännu starkare konkurrenskraftig och attraktiv Stockholmsregion, säger Staffan Ingvarsson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)