Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny flygbusslinje i Göteborg

Vy Flygbussarna ökar i Göteborg. Foto: Vy Flygbussarna.

Göteborg får i vår en ny flygbusslinje. Den 31 mars kommer Vy Flygbussarna att trafikera den nya linjen som går mellan Landvetter flygplats och Lindholmen via Frölunda torg och Mölndals C.

Enligt Vy Flygbussarna är den nya linjen tillkommen för att öka upptagningsområden i sydvästra Göteborg. Den nya linjen kommer att komplettera den befintliga linjen mellan Landvetter och Nils Ericsonterminlen.

Till en början kommer turtätheten på den nya linjen att vara 40 minuter, men Flygbussarnas avsikt är att öka frekvensen. Restiden mellan Lindholmen och Landvetter flygplats kommer att vara cirka 50 minuter.

– Med den nya linjen strävar vi efter att skapa fler möjligheter för våra gäster och göra deras resor till och från Landvetter flygplats prisvärd och ännu smidigare, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör för Vy Buss kommersiella trafik.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)