Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Turistbussmässa i USA

Volvodottern Prevost firar i år 100-årsjubileum.

Den här gången tar våra norska kollegor Magne Håheim och Tom Terjesen er med på den nordamerikanska turistbussmässan UMA 2024. Mässan hölls nyligen i staden Raleigh i delstaten North Carolina. Och den bjöd på en del överraskningar…

Antalet elbussar på mässan var en (1). Volvo Bussars nordamerikanska dotterbolag Prevost visade både sin senaste turistbuss, men också gjorde också en riktigt nostalgisk tillbakablick eftersom företaget i år firar sitt 100-årsjubileum. Och Daimler Buses kunde rapportera om stora framgångar på den amerikanska turistbussmarknaden. Kolla videon:

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)