Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skellefteå Buss värvar marknadschef

Jens Mårtensson, ny kommunikations- och marknadschef vid Skellefteå Buss.

Det kommunägda bussföretaget Skellefteå Buss värvar ny kommunikations- och marknadschef. Det är Jens Mårtensson som de senaste två åren har arbetat som affärsrådgivare på Almi Nord. Innan dess arbetade han drygt 20 år som kommunikations-strateg och vd på kommunikations-byrån Krux.

– En attraktiv kollektivtrafik är en förutsättning för att Skellefteå ska kunna växa hållbart, både ur ett klimatmässigt och socialt perspektiv. Många nyinflyttade har en helt annan inställning till det kollektiva resandet och det behöver vi ta tillvara och vidareutveckla för att ännu fler som bor här ska vilja och kunna välja att ta bussen, säger Jens Mårtensson.

Han tillträder sin nya befattning under våren.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)