Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klartext för Axelssons och Ellenius

Skaffar Klartext bussbokningen. Foto: Ulo Maasing.

Bussföretaget Axelssons Turisttrafik satsar tillsammans med Ellenius Buss på att byta sina administrations- och bokningssystem till Klartext Bussbokning. Axelssons har den senaste tiden vuxit kraftigt och tog i höstas över skoltrafiken i Örebro. 

Med Klartext Bussbokning kan man driva båda bolagen i ett och samma system ovilket gör att man kan optimera sina uppdrag på bussar och chaufförer. Man effektiviserar också kommunikationen mellan trafikledning och förare med Klartext digitala lösning där alla chaufförerna har en app.

De digitala körordrarna skickas automatisk ut till alla förare med automatisk återrapportering av körsträcka och tid. Tidsbesparingen blir stor med digitala körordrar och man kan fakturera ut verkligt utfall. Man har också valt att koppla på Klartext nya integration mot Fortnox för en smartare hantering av reskontran med minskad administrativ börda.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)