Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Följ med på studieresa för bussfolk till Tallinn

Tillsammans med Tallink, BR och Busland arrangerar vi en studieresa för branschfolk till Tallinn den 20–23 maj. Foto: Tallink.

Följ med på en spännande och intressant studieresa till Tallinn den 20 – 23 maj! Tillsammans med Tallink, Busland och Bussbranschens Riksförbund, BR, arrangerar vi en studieresa med en rad intressanta inslag som täcker in ett brett område, från teknik till turism.

Vi kommer bland annat att besöka Tallinns helt nyrenoverade, privatägda busstation. Det är en terminal som arbetar helt konkurrensneutralt och använder sig av toppmodern teknik för både biljettförsäljning och godshantering.

Genom att erbjuda olika kundgrupper olika produkter kan man få både studenter och parlamentsledamöter att resa med expressbuss. Det här är Lux Express som går i internationell trafik från Tallinn. Foto: Ulo Maasing

Deltagarna får också lära sig hur man genom att skapa helt olika produkter kan nå många olika kundgrupper i expressbusstrafik, från studenter till parlamentsledamöter.

Ett spännande besök hos Busland ingår också. Det är ett företag som med stor framgång och hantverksskicklighet har specialiserat sig på att renovera och rekonditionera bussar för de nordiska marknaderna. Det ger bussföretag en möjlighet att spara betydande belopp genom att bussarna får en betydligt längre livslängd.

På timexpressen mellan Tallinn och Tartu har passagerarna individuella TV-skärmar med en lång rad filmer och annan underhålling att välja på utan kostnad. Foto: Ulo Maasing.

Vi kommer även att ägna oss åt att se vad Tallinn har att erbjuda bussgrupper turistiskt och Mikael Persson från BR kommer att diskutera utvecklingsfrågor i svensk bussturism.

Dessutom får Du rikliga tillfällen att umgås och diskutera med Dina kollegor i branschen.

Läs mer om resan och hur du anmäler dig här!

Senast den 19 april måste vi ha Din anmälan.

För BR-medlemmar är priset endast 1850:, för övriga 2650:-, i båda fallen exklusive moms. Och då ingår nästan allt!

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)