Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scania värvar Icas presschef

Staffan Ekengren. Foto: Ica.

Staffan Ekengren. Foto: Ica.

Efter sju år lämnar Icas  presschef Staffan Ekengren sin post och går över till buss- och lastbilstillverkaren Scania där han blir chef för Scania Newsdesk. Det är en redaktion som arbetar med både intern och extern information och där det ingår skribenter, redaktörer och fotografer som producerar och publicerar i samtliga kanaler. Det skriver Dagens Opinion.

– Jag blev kontaktad om att tjänsten var ledig och blev genast väldigt intresserad. Både av Scania, som är ett spännande företag i en konkurrensutsatt och global bransch, men också av själva tjänsten, säger Staffan Ekengren till Dagens Opinion.

Innan Ica jobbade Staffan Ekengren som journalist, bland annat på Smålandsposten och Svenska Dagbladet.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)