Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hallandstrafiken lanserar unikt företagskort

Hallandstrafiken lanserar unikt företagskort. Foto: Lasse Burell.

Hallandstrafiken lanserar unikt företagskort. Foto: Lasse Burell.

Hallandstrafiken, som svarar för kollektivtrafiken i Halland, lanserar nu ett unikt resekort för företag: Resekortet Företag Flex. Det är ett kort som är försett med kredit. Varje månad får kunden en samlingsfaktura på de tjänsteresor som gjorts och som har registrerats på kortet.

På fakturan kommer det även att finnas en hänvisning till en mer detaljerad fakturaspecifikation som gör det möjligt att följa upp sina tjänsteresor mer i detalj. Det gör det enklare för företagens redovisning. Företagen får dessutom en bra kontroll på de resor som görs i tjänsten.

Med Resekortet Företag Flex kan man resa i Halland, Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar län samt till och från Göteborg och Köpenhamn.

– Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en exklusive produkt till företagen. Glädjande är att ligga i framkant inom kollektivtrafikbranschen med detta unika kort, säger Hallandstrafikens vd Bruno Andersson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)