Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina lanserar ny websajt om kollektivtrafik

Nordic Future – ny sajt om kollektivtrafik.

Nordic Future – ny sajt om kollektivtrafik.

En helt ny websajt om kollektivtrafik lanserades på måndagen – Nordic Future. Bakom sajten står bussoperatören Nobina, men sajten är inte tänkt som ett språkrör för företaget utan som ett oberoende forum för nyheter, opinion och kultur om kollektivtrafiken.

– Nordic Future är en fristående mötesplats som vill lyfta samtalet om framtidens kollektivtrafik. Vi har skapat mötesplatsen eftersom vi vill att kollektivtrafiken och samtalet om denna ska bli rörligare. Fler tankar ska tänkas och fler åsikter ska spridas, framhåller Nobinas kommunikationschef Maryam Yazdanfar.

Tanken är att Nordic Future ska engagera alla som på något sätt berörs av kollektivtrafiken.

– Vi vill bjuda in alla i det breda samtalet: kund, beslutsfattare inom kollektivtrafiken eller en elev som gör ett specialarbete. Vi gör mötesplatsen för dem som beslutar om, tycker om, åker eller i allmänhet är intresserad av kollektivtrafik, säger Maryam Yazdanfar.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)