Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

BK Invests ägare prisad som Årets Företagare

Reine Josefsson, BK Invest, här tillsammans med frun Margareta Lundqvist, har utsetts till årtes företagare på Orust. Företaget representerar bland annat den brittiska busstillverkren Optare i Sverige. Foto: Ulo Maasing.

Reine Josefsson, BK Invest, här tillsammans med frun Margareta Lundqvist, har utsetts till årtes företagare på Orust. Företaget representerar bland annat den brittiska busstillverkaren Optare i Sverige. Foto: Ulo Maasing.

Reine Josefsson, ägare till BK Invest, har utsetts till Årets Företagare 2014 på Orust. BK Invest representerar den brittiska busstillverkaren Optare på den svenska marknaden. BK Invest arbetar dessutom med uthyrning och försäljning av bussar och lastbilar både på den svenska marknaden och i andra länder.

Reine Josefsson driver företaget tillsammans med sin hustru Margareta Lundqvist.

Utmärkelsen delades ut på fredagskvällen på Stenungsbaden Yacht Club.

BK Invest har de senaste åren kraftigt ökat såväl omsättning som lönsamhet. Nettoomsättningen har de tre senaste räkenskapsåren ökat från 24 till 41 miljoner kronor. Resultatet uppgick det senaste räkenskapsåret till 10,7 miljoner kronor.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)