Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nya sommargrepp i Skåne

JojoI samband med att Skånetrafiken på söndagen började sälja sitt sommarkort, Jojo Sommar, lanserade man också helt nya grepp för att engagera sina resenärer och bygga relationer till dem. På en särskild webplats, jojosommar.se, kan kunderna i en tävling tipsa om resmål och upplevelser som kan nås och upplevas med sommarkortet.

Det hela är en fototävling där Skånetrafiken vill få in tips om allt från bra resmål med barn, bästa fikan till fantastiska stränder, alltså smultronställen som man når med buss och tåg. Tävlingen är öppen för alla och man deltar via Instagram eller via jojosommar.se.

Redan första dagen fick Skånetrafiken in mängder av tävlingsbidrag. Vinnaren får ett Jojo-kort som är laddat med resor för 6000 kronor.

– Skånetrafikens Jojo Sommar är en härlig tradition som vi på Skånetrafiken är stolta över att vi kan erbjuda alla skåningar. Kortet är numera en skånsk institution som våra resenärer verkligen har tagit till sina hjärtan, säger Anna Bothom, verksamhetsutvecklare på Skånetrafiken.

Jojo Sommar är ett kort som innebär att man reser hur mycket man vill mellan perioden 15 juni och 15 augusti, och som tidigare år får man som vuxen ta med sig två barn under 7 år. Jojo Sommar gäller för resor i Skåne och priset för Jojo Sommar i år är 595 kr över disk och 575 kr online.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)