Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Regnbågen gäller för Nobina – officiell leverantör till Stockholm Pride

Nobina satsar på Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Nobina satsar på Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Bussoperatören Nobina klär sig i regnbågsfärger den här veckan. Anledningen är förstås Stockholm Pride där Nobina för andra året i rad är officiell leverantör. Nobina deltar både i Pride Park och bjuder dessutom på gratisbussar från Stockholms city till Pride Park på Östermalm.

– Ett omfattande mångfaldsarbete i enlighet med våra värderingar är en del av vår vardag. För andra året i rad är Nobina därför stolt officiell leverantör till Stockholm Pride.

– Vi tror på att det är viktigt att varje människa ska få vara öppen med vem hen är och välkomnas som unik individ. Därför är det naturligt att vara aktiv under Stockholm Pride, förklarar Eric Steijer, trafikchef Nobina Södertälje.

– Förutom att Nobina är en stolt officiell leverantör av kollektivtrafik mellan Pride Park och Pride House kommer vi att informera om de olika yrkesroller som finns inom Nobina och göra rekryteringsinsatser. Dessutom deltar vi självklart i paraden, fortsätter Eric Steijer.

Storstockholms Lokaltrafik, SL, är partner till Stockholm Pride och Taxi 020 är officiell leverantör.

Nobinas Pridebuss går varje heltimme från Sergels Torg och Pride House till Pride Park på Östermalms idrottspats. På onsdgen går första buss 16.00 och den sista 23.00, torsdag börjar bussarna att gå klockan 145 och på fredag går sista buss vid midnatt. Åter från Pride Park går bussarna en halvtimme senare. På vägen stannar man också vid Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen.

Nobina kör gratisbuss mellan Pride House i Kulturhuset och Pride Park på Östermalms idrottsplats.

Nobina kör gratisbuss mellan Pride House i Kulturhuset och Pride Park på Östermalms idrottsplats.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)