Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Omfattande skadegörelse mot bussar i Skara

PolisEtt stort antal bussar som stod parkerade i Skara utsattes natten till tisdagen för skadegörelse. Ett 50-tal bussdäck hade blivit sönderborrade, vilket på tisdagsmorgonen ledde till betydande störningar i busstrafiken. Skadorna uppskattas till ca 250 000 kronor.

De aktuella bussarna ägs av Nobina.

– Det blev ju kaos direkt, men trafikledningen såg till att vi körde bussar från Lidköping, Skövde, Mariestad och Götene till Skara för att få igång trafiken så fort som möjligt, säger bussbolaget Nobinas trafikchef André Sellén till Sveriges Radio P4 Skaraborg.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)