Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny app för bussen till flyget

Flygbussarna har lanserat en ny app för den som tar bussen till flyget. Foto: Flygbussarna.

Flygbussarna har lanserat en ny app för den som tar bussen till flyget. Foto: Flygbussarna.

Flygbussarna har nu lanserat en ny app, både för iPhone och Android. Syftet är att göra bussresan enklare till de sju flygplatser i Sverige som Flygbussarna trafikerar. Den nya Flygbussappen innehåller ett flertal nya funktioner som kortbetalning, möjlighet att registrera bonuspoäng och aktuell trafikinformation.

Den nya appen har ett helt nytt gränssnitt och innehåller flera nya funktioner.

De främsta nyheterna är att det nu är möjligt att betala Flygbussbiljetten med kort, SMS eller via Paypal mot tidigare enbart SMS. Appen innehåller även fler biljettyper än tidigare, aktuell trafikinformation, frågor och svar samt kontaktuppgifter till kundtjänst.

– Med vår nya app kan vi erbjuda smidiga köp i mobilen, med flera olika betalningsalternativ. När du handlar i appen garanterar det alltid vårt lägsta pris, säger Erika Westman, marknadskoordinator på Flygbussarna.

I den nya Flygbussappen kan resenärerna även samla bonuspoäng för SAS EuroBonus och Norwegian Reward i samband med sina köp.

– Möjligheten att registrera bonusprogram hos våra samarbetspartners SAS och Norwegian är en funktion som vi vet att många av våra kunder har efterfrågat, avslutar Erika Westman.

Med Flygbussarnas app kan man söka och se bussavgångar till och från sju flygplatser i Sverige; Arlanda, Skavsta, Landvetter, Bromma, Malmö, Västerås och Visby på sommaren.

Share Dela

Taggat som: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)