Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Lila är färgen till Mellon

Lila är färgen på Skånetrafikens och Nobinas särskilda Melodibuss.

Lila är färgen på Skånetrafikens och Nobinas särskilda Melodibuss.

Det här veckoslutet kommer Melodifestivalen till Malmö – och då sätter Nobina och Skånetrafiken in en särskild festivalbuss till Malmö Arena där veckans evenemang äger rum. Den särskild melodibussen kommer att gå både fredag och lördag och Skånetrafiken utlovar något för alla sinnen med musiken i centrum.

– Vi gör det här tillsammans med Nobina. De har tagit fram ett kul koncept för att bjuda trogna kunder på en överraskning men också för att uppmärksamma nya kunder på att kollektivtrafiken är ett starkt alternativ till bilen, säger Björn Wedeby på Skånetrafiken, som är marknadsansvarig för busstrafiken i södra Skåne.

”Melodibussen” kommer sättas in som extraturer på linjerna 6, 8 och 33. Turerna förkortas och går inte från ordinarie starthållplats – och sluthållplats blir alltid Hyllie, Malmö Arena. Bussen stannar på ordinarie hållplatser däremellan.

– Vi har valt det här upplägget för att vi ska kunna hinna med så många turer som möjligt, och kunna ge så många som möjligt en trevlig upplevelse i Melodifestivalens tecken, säger Ola Beckman, tillförordnad försäljningschef på Nobina.

Exteriören på bussen avslöjas av arrangörerna, men interiören är hemligstämplad.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)