Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Comeback på Gotland för Flygbussarna

Flygbussarna gör comeback på Gotland. Foto: Ulo Maasing.

Flygbussarna gör comeback på Gotland. Foto: Ulo Maasing.

Den 15 juni gör Flygbussarna comeback på Gotland. Då inleds årets sommartrafik mellan Visby flygplats och Visby. Flygbussarna kör upp till 16 turer per dag och stannar nu vid sex hållplatser på sträckan. Under Almedalsveckan förstärks sträckan ytterligare med avgångar ca var 20:e minut.

Det är fjärde sommaren i rad som Flygbussarna trafikerar Visby flygplats. Linjen kommer att trafikeras mellan den 15 juni och 14 augusti. I år utökas antalet hållplatser till sex: Visby Airport, Norrgatt, Östercentrum, Busstationen, Scandic Visby och Visby Hamnplan.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)