Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina kör Pridebuss i Stockholm

Liksom i fjol kommer Nobina att i år köra en särskild gratisbusslinje och dessutom delta i Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Liksom i fjol kommer Nobina att i år köra en särskild gratisbusslinje och dessutom delta i Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Nobina Sverige kommer även i år att aktivt delta i Stockholm Pride. Företaget kommer att köra en buss mellan Pride Park på Östermalms idrottsplats och Pride House i kulturhuset hela veckan. Dessutom kommer Nobina att delta i paraden. Nobina kommer också att ha ett eget tält i Pride Park.

Samtidigt erbjuder Nobinaägda expressbussföretaget Swebus rabatter i samband med Stockholm Pride.

– Vi vill visa att vi inte bara accepterar utan välkomnar olikheter. Under veckan kommer kollegor i olika yrkesroller att finnas i vårt tält för att visa på vilka kompetenser vi har. Förhoppningen är att många på Pride får upp ögonen för Nobina som en attraktiv arbetsgivare, säger Peter Boström, arbetsmiljöspecialist på Nobina.

– Stockholm Pride samarbetar med många olika partners. I samarbetet med Nobina avgjorde det faktum att vi ligger långt fram i vårt mångfaldsarbete. Det känns extra roligt att Nobina uppmärksammas för vår prioritering och fokusering på mångfald i vardagen.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)