Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina och Flygbussarna paraderade

Pride-flaggor

Med närmare 50 000 i själva paraden och bortåt en halv miljon åskådare längs paradvägen blev Prideparaden i Stockholm en stor folkfest i ett strålande väder. Två företag i bussbranschen deltog officiellt.

Nobina deltog med både en trafikledarbil och en av de Setra dubbeldäckare som senare i månaden ska sättas i trafik mellan Västerås och Eskilstuna. Stolta Nobinamedarbetare i gröna T-shirts vimlade och viftade med regnbågsflaggor.

Flygbussarna har sedan årtionden sina bussar regnbågsstrajpade – men deltog i år för första gången som företag i Stockholm Pride. ”I´m so gay I can´t even drive straight” stod det i destinationsskylten

Även Trafikverket deltog i paraden.

Pride-Nobina-1Pride-Nobina-2Pride-Nobina-3Pride-flygbussPride-Trafikverket

Bilder: Ulo Maasing.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)